Knull, knulla, knullade – eller inte

gjkdgjbf
fhnjdsnfa
- Han verkar ha ögon för många tjejer. Inte så snyggt kanske, sa Karolina.

Ingenting är så osexigt som desperation – en redan vedertagen sanning som vi åter kunde slå fast när vi lite för nyktra och klarsynta stod vid stora baren på ett halvfullt Debaser tidigt i lördags morse.

Karolina såg hur en kille hon tidigare under kvällen bytt några ord med finkammade dansgolvet med något jagat i blicken.

- Han vill verkligen knulla, sa hon.

Själv var jag trött, och sur över att jag var trött. På lördagskvällen väntade ett nattpass på kneget och jag hade bestämt mig för att fredagen skulle bli bra. Det var den också så länge vi höll oss till barerna i kvarteret. Ben Rangle spelade skivor på Pet Sounds Bar, på Snotty stod ett annat bekant ansikte bakom skivspelaren, och på Nada var det lika trångt och lyckligt som vanligt.

Varför övergav vi det? frågade jag mig när jag några hundringar fattigare gick och tuggade på en sönderkokt varmkorv uppför Folkungagatan i det tidiga morgonljuset.

Hellre en lysande afton som slutar några timmar tidigare än att bita sig fast vid baren på ett halvfullt Debaser. Älskade gamla Debaser. Det ställe som finns när solen tittar fram och uteserveringen lockar är ett helt annat än det som visar sig när himlen är grå och minusgraderna känns läskigt nära. En annan publik och en helt annan stämning.

Jag ville också knulla, men det fanns verkligen ingen där jag ville knulla med.

Bild 1 – grymt goda blåbärsdrinkar som Karolina bjöd på.
Bild 2 – Matte och Karolina.

Glöm inte att svara på frågorna i inlägget under, ni som inte gjort det ännu. Det är väldigt kul att läsa era svar.

Tags: , , ,

5 Responses to “Knull, knulla, knullade – eller inte”

 1. K skriver:

  Vi ser ju sjukt pigga och snygga ut också. Hade nog varit en god idé att stanna i hemkvarteren. Nåväl. Drinkarna var ju i alla fall toppen. Tack så mycket för en trevlig kväll!

 2. Matte skriver:

  Jag kan säga att jag INTE var sjukt pigg när jag vaknade dagen efter.

 3. David Ärlemalm skriver:

  Karolina>> Drinkarna var super. Tack själv!

  Matte>> Du får lägga på dig några kilo så du i alla fall klarar att hålla det tempo som vi andra bara blir lite småglada av. Grattis till kvällens resultat!

 4. Mattias skriver:

  Jag ska lägga på mig några och du vill lägga av några. Livet är allt bra orättvist va?

 5. David Ärlemalm skriver:

  Mattias>> Jag vill inte lägga av mig ett endaste gram, mina 80 kg på 1.85 cm känns alldeles perfekt. Däremot vill jag komma i bättre form.